زمان تعمیرات اساسی پالایشگاه تبریز با توجه به احجام کارهای انجام شده که قابل مقایسه با دورههای پیشین نبوده است، با انجام تمهیداتی ابتکاری از قبیل تخلیه کاتالیست بدون احیاء، ساخت و عایق بندی دودکش پیش از آغاز تعمیرات و انجام تعمیرات اساسی از طریق تأمین نیروی انسانی به جای روش حجمی، بهطور قابل ملاحظهای کاهش یافت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت ، به نقل از شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی، رعایت همه موازین بهداشت، ایمنی و محیط زیست HSE و دستورعملهای مهندسی سبب شد تا این اقدامها بدون بروز خسارات مادی و حادثه ناتوان کننده جدی صورت گیرد.
افزون بر پیش بینی صرفه جویی ۳۰ میلیون دلار در سال به دلیل تغییر الگوی تولید واحد آیزوماکس و ایجاد اطمینان از کارکرد ایمن دستگاهها میتوان کاهش مصارف انرژی، کاهش آلایندههای گوگردی و کاهش میزان گازهای ارسالی به سامانه بازیافت گازهای ارسالی به مشعل را از دیگر دستاوردهای جانبی این تعمیرات اساسی برشمرد.
با مدیریت تولید نفتای سبک و سنگین در پالایشگاه، تولید بنزین شرکت با توجه به شرایط خاص و نیاز مبرم منطقه برای این محصول در زمان تعمیرات اساسی، بیشتر از میزان تعهد شده پیشین و حدود ۳.۱ میلیون لیتر در روز بوده است.
شایان یادآوری است افزون بر اهتمام کارکنان شرکت برای انجام این مهم، ایجاد اشتغال مستقیم برای ۷۰۰ نفر در طول تعمیرات اساسی نیز از ویژگیهای این دوره تعمیرات اساسی است.
منبع: شانا