چهارشنبه 07 آذر 1403
Menu

آرشیو اخبار

جستجوی خبر

خبرخوان

بیست سال فعالیت مستمر در عرصه تولید انرژی کشور

  • 08 مرداد 1396
  • 14:23
  • اخبار
  • 0 دیدگاه
  • 3985 بازدید
  • Article Rating
 بیست سال فعالیت مستمر در عرصه تولید انرژی کشور
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت، اين پالايشگاه در زمینی به وسعت 700 هکتار در کرانه شمالی آبهای خلیج فارس و مجاورت شهر بندرعباس به منظور تامين بخشي از فرآورده هاي نفتي مورد نياز كشور و امكان صدور فر...

چهارم مرداد سالروز افتتاح شرکت پالایش نفت بندرعباس

شركت پالايش نفت بندرعباس در حالي بيستمين سال فعاليت خود را پشت سر مي گذارد كه در طول دو دهه اخير نه تنها در توليد مستمر فرآورده هاي نفتي موفق عمل كرده است بلكه در اين مدت با نگاه به آينده، تلاش براي افزايش ظرفيتهاي توليد و كيفيت محصولات را نيز از دستور كار خارج نكرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت، اين پالايشگاه در زمینی به وسعت 700 هکتار در کرانه شمالی آبهای خلیج فارس و مجاورت شهر بندرعباس به منظور تامين بخشي از فرآورده هاي نفتي مورد نياز كشور و امكان صدور فرآورده هاي مازاد با ظرفيت پالايش 232 هزار بشكه در روز، احداث و در مرداد سال 1376 به عنوان مدرن ترين و تنها پالايشگاه تصفيه نفت خام سنگين در ايران و خاورميانه به بهره برداری رسيد.

استفـاده از آب دریـا در حجـم زیـاد براي خنک کردن و تهیه آب شیرین، استفـاده از اسـکله نفـتی به منظور دریـافت و پالایش نفت خام سنگین و فوق سنگین، امـکان صـادرات فرآورده‌های نفتی و دسترسي به آبهاي آزاد از جمله مزايا و دلايل ساخت پالايشگاه نفت بندرعباس در منطقه استراتژيك شمال تنگه هرمز و آبهاي خليج فارس است.

در طراحي اين پالايشگاه كه با پيشرفته‌ترين فن‌آوري‌هاي روز جهان ساخته شد، رعايت اصول ايمني، پيشگيري از آلودگي محيط زيست، تقليل اتلاف انرژي و انعطاف‌پذيري عمليـاتي و توليد، مهمترين اصولي است كه مورد توجه ویژه قرار گرفت.

بر اساس اين گزارش با توجه به فن‌آوري پيشرفته‌اي كه در طراحي پالايشگاه بندرعباس بكار گرفته شد، استعداد توسعه صنعتي و ارتقاء كمي و كيفي فرآورده‌هاي اين پالايشگاه با توجه به نياز كشور و همچنين نگاه به بازارهاي جهاني مد نظر قرار گرفت. در همين راستا در نخستين گام و با تلاش و كوشش نيروهاي متعهد و متخصص داخلي و اعمال تغييراتي در واحدهاي تقطير 01 و 71 ظرفيت اسمي توليد پالايشگاه نفت بندرعباس در مرداد ماه سال 1387 حدود 38 درصد افزايش يافت و به 320 هزار بشكه در روز رسيد.

در ادامه روند رو به رشد و توسعه پالايشگاه نفت بندرعباس، با مطالعه دقيق ظرفيتهاي واحد هاي عملياتي اين پالايشگاه و با استفاده از دانش داخلي، در گام دوم در سال 1391 ، با تلاش و همت مضاعف توانمندان عرصه توليد و اجراي موفقيت آميز طرحي مبتكرانه، بدون انجام هزينه و سرمايه گذاري، با 30 هزار بشكه افزايش در ميعانات گازي تزريقي به واحدهاي تقطير و غلظت شكن ، ظرفيت پالايشگاه نفت بندرعباس به 350 هزار بشكه در روز رسيد و اکنون با همين ظرفيت توليد مشغول به فعاليت است و با اجرای آن، توليد محصولات بنزين به ميزان 500 هزار ليتر در روز، نفتاي سنگين به ميزان یک میلیون و 500 هزار لیتر در روز و گازوئيل به ميزان2 میلیون و 600 هزار لیتر در روز افزایش یافت.  

مهمترين ويژگي اين طرح مبتكرانه عدم نياز به سرمايه گذاري در آن بود و صرفه جويي اقتصادي كه اجراي طرح در آن سال به همراه داشت بر اساس گفته مسئولان در حدود 500 ميليون دلار يعني معادل ساخت يك پالايشگاه با ظرفيت 30 هزار بشكه در روز بود.

بهينه سازي فرآيند عمليات پالايش نفت خام و ميعانات گازي, كاهش فشار برج preflash به ميزان 4/0 بار كه باعث كاهش ميزان گازهاي ارسالي به شبكه مشعل پالايشگاه گرديد، كاهش مصرف بخار آب در سيستم مشعل و برج اتمسفريك، كاهش سرعت خوردگي در بخش بالاسري برج اتمسفريك،  كاهش ميزان انتشار آلاينده ها به هوا بالغ بر 85 هزار تن در سال و افزايش بهره وري و بهينه سازي مصرف انرژي به ميزان 10 هزار تن در سال در اثر صرفه جويي در مصرف سوخت گاز از دیگر دستاوردهای اجرای این طرح است.

شركت پالايش نفت بندرعباس كه به عنوان سومين پالايشگاه كشور پس از پالايشگاههاي آبادان و اصفهان به لحاظ ظرفيت پالایش شناخته مي شود در بيستمين سال فعاليت، تامين 18 درصد فرآورده هاي نفتي مورد نياز كشور را بر عهده دارد.

هم اکنـون خـوراک ایـن پـالایشـگاه روزانه شامل 20 هزار بشکه نفت خام سبک جزیره هنگام و 300 هزار بشکه نفت خام سنگین ذخیره شده در مخازن جزيره خارك و 30 هزار بشکه میعانات گازی استحصالی از منابع گازی سرخون و عسلویه است كه در نهايت محصولاتي همچون گاز مـايع، بنزين، سـوخت جت (ATK)، نفت سفید، نفت گاز، نفت كوره و محصولات ويژه اي مانند وكيوم باتوم، گوگرد، لوبكات سنگين، آيزوريسايكل، حلال 402، نفتاي سنگين توليد مي شود.

به گفته مديرعامل شركت پالايش نفت بندرعباس هدف اصلي اين شركت توليد فرآورده هاي نفتي و انرژي مورد نياز كشور است و با وجود مشكلاتي همچون تحريم و تامين قطعات اين شركت توانست با نهادينه كردن تفكر جهادي و كار با بهره وري بالا در مسير پيشرفت حركت كند.

مهندس هاشم نامور افزود: تلاش شده است با برنامه ريزي و اجراي طرح هاي توسعه و بهبود، فرآورده هاي با ارزش افزوده بيشتر توليد شود و فرآورده هاي با ارزش افزوده كمتر، ضايعات و مصرف انرژي كاهش يابد.

اما با توجه به افزايش ظرفيت خوراك پالايشگاه نفت بندرعباس تا 350 هزار بشكه در روز و لزوم ذخيره سازي نفت خام و ميعانات گازي, طرح ساخت 3 دستگاه مخزن 500 هزار بشكه اي نفت خام و ميعانات گازي براي استمرار توليد فرآورده هاي نفتي نیز در این پالایشگاه به اجرا درآمد که در بهمن سال 93 به بهره برداری رسید و ظرفيت ذخيره سازي خوراك پالايشگاه 50 درصد افزايش یافت.

در چند سال گذشته الگوی تولید و مصرف محصولات نفتی کشور از محصولات میان تقطیر به بنزین با ارزش افزوده بیشتر تغییر كرده است. در راستای پاسخ به این نیاز روز افزون و نیز ارتقاء کیفیت محصولات تولیدی بر اساس الزامات زیست محیطی و استانداردهای بین المللی طرح هاي افزايش ظرفيت نيز در پالايشگاه نفت بندرعباس به اجرا در آمد كه مهمترين آن طرح افـزایش ظـرفیت و بهبـود کیفیت فـرآورده‌هـای پالایشگاه بندرعباس است كه با هدف تكميل واحدهاي پـالايشگاه بنـدرعباس و در راستاي توليد بنزين و ارتقاء كيفيت محصولات ساخته شده است.

در راستای حركت به سمت خودكفايي در توليد فرآورده هاي نفتي مورد نياز كشور، واحد جدید بنزین سازی شرکت پالایش نفت بندرعباس با ظرفيت توليد روزانه سه ميليون ليتر بنزين با كيفيت، مطابق با استانداردهاي يورو 4 با تلاشهای شبانه روزی کارکنان و متخصصان داخلی و با تکیه بر دانش ایرانی و اطمینان به توان داخلی در ارديبهشت سال 96 به بهره برداری رسید كه اجراي موثر، كارآمد، موفقيت آميز و همزماني راه اندازي پروژه با ساير فعاليتهاي واحد هاي عملياتي با برنامه ريزي، كنترل دقيق، پايش مستمر و روزانه پيشرفت كار با حداكثر بهره گيري از پتانسيل هاي موجود و با مشاركت، همكاري، همدلي و تلاش خستگي ناپذير كاركنان شاغل در پروژه محقق شد.

مهندس نامور مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس با بيان اينكه پروژه افزايش ظرفیت توليد بنزين از طرح هاي مهم كشور و از مصاديق بارز اقتصاد مقاومتي در سياستهاي كلان كشور است افزود: به منظور تحقق اين رويكرد و رفع نياز كشور در حوزه انرژی و تامین فرآورده های نفتی، توسعه ظرفيت پالايشي، حفظ منافع ملي و بهره گيري از سرمايه گذاري هاي انجام شده با تلاش كاركنان متعهد، واحد جدید بنزین سازی با موفقیت به بهره برداری رسيد.

افزايش ظرفيت توليد بنزين نهايي پالايشگاه، ارتقاء كيفيت فرآورده هاي نفتي، بهينه سازي مصرف انرژي، بهبود عملكرد اقتصادي، كاهش آلاينده هاي زيست محيطي، استفاده حداكثري و بهينه از ظرفيتها و امكانات داخلي، فراهم گرديدن زمينه هاي اشتغال مولد و مستمر، ارتقاء سطح دانش و تجربه نيروي انساني شاغل در پروژه ها و ايجاد بسترهاي لازم براي تربيت نيروهاي متخصص، ارتقاء توانمندي شركتهاي داخلي براي حضور مؤثرتر در عرصه هاي رشد اقتصادي و پيشرفت صنعتي كشور و ايجاد روحيه اعتماد به نفس و خودباوري نسبت به توان و توليد داخلي از دستاوردهاي اجراي این پروژه است.

در افزايش ظرفيت پالايشگاه نفت بندرعباس ، ساخت واحدهای مهمی نظیر تبدیل کاتالیستی، ایزومریزاسیون، تصفیه نفت گاز و تصفیه نفتای سبک و سنگین در کنار سایر واحدهای مرتبط همچون تصفیه گاز با آمین، بازیافت و جامد سازی گوگرد و تصفیه آب ترش برنامه ریزی شده است که هم اکنون ادامه ادامه روند ساخت واحد های باقی مانده که تصفیه نفت گاز یکی از بخشهای مهم آن است در دست برنامه ریزی و اجرا است.

بدین ترتیب، با راه اندازی کامل همه واحد های این طرح روزانه بالغ بر 5/2 ميليون لیتر بنزین با اکتان بالا در واحد ایزومریزاسیون، 5/3 ميليون لیتر بنزین با اکتان 100 در واحد تبدیل کاتالیستی، 8 ميليون لیتر گازوئیل مرغوب در واحد تصفیه نفت گاز، 250 تن گوگرد دانه ای و 35 هزار لیتر گاز مایع و همچنین 151 تن گاز غنی از هیدروژن به دست می آید و كيفيت فرآورده هاي توليدي بر اساس استاندارد EURO 04 خواهد بود به گونه اي كه ميزان گوگرد نفت گاز از 10 هزار PPM به كمتر از 50  PPM كاهش مي يابد.

اجرای پروژه های عمرانی در راستای توسعه، در مراکز تولید انرژی کشور با توجه به نیاز روز افزون جامعه به انرژی روندی توقف ناپذیر است و در شرکت پالایش نفت بندرعباس نیز این روند در کنار پروژه های بزرگ یاد شده در بخشهای دیگر پالایشگاه نیز ادامه دارد که دراین زمینه می توان به برخی طرح های اجرا شده از جمله افزايش ظرفيت خوراك واحد آيزوماكس از 28 هزار به 31 هزار بشكه در روز با استفاده از برش سنگين لوبكات كه قبلاً به نفت كوره تزريق مي‌شد و به تبع آن افزايش توليد فرآورده‌هاي با ارزش افزوده بيشتر، مقاوم سازي واحدهاي عملياتي، مخازن و اسكله نفتي، ساخت و توسعه بازوهای بارگیری، توسعه ايستگاه بارگيري فرآورده‌هاي ويژه، احداث خطوط محصولات ويژه (وكيوم باتوم و وكيوم سلابس) براي افزایش ظرفیت انتقال محصولات به بازوهای بارگیری، طراحي، خريد، نصب و راه اندازي سامانه آنلاين پايش آلايندگي, همچنین طرح هایی مبتکرانه با استفاده از دانش و تخصص کارکنان پالایشگاه از جمله استفاده از برش روغن سنگين در خوراك واحد هيدروكراكر، طراحي، نصب و راه اندازي P.L.C براي واحدهاي خشك كننده هواي ابزار دقيق, طراحي، ساخت، نصب و راه اندازي سيستم اطفاء حريق توربينهاي گازي، انجام طرح احياء جاذب هاي سامانه خالص سازي هيدروژن با استفاده از گاز ازت داغ و ساخت سيستم تحريك الكتروموتور سنكرون كمپرسور که برای نخستین بار توسط کارکنان پالایشگاه نفت بندرعبای اجرایی شدند.

اما از مهمترین طرح های آتی توسعه پالایشگاه نفت بندرعباس می توان به مگاپروژه ارتقاء کیفیت محصولات سنگین در راستاي كاهش حداكثري ميزان نفت كوره توليدي پالايشگاه و توليد فرآورده هاي با ارزش افزوده بالاتر اشاره کرد که با هدف توليد فرآورده مطابق با بالاترين استانداردهاي بين المللي اروپا و سازگار با محيط زيست و افزایش توان رقابت با رقبا در بازارهاي داخلي و جهاني و افزايش سودآوري در دست اجرا است.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس در رابطه با اقدامات انجام شده در این زمینه می گوید: مطالعات امكانسنجي طرح با بررسي کامل شرايط, پتانسيل ها و فرصتهاي بهبود موجود در پالايشگاه، مطالعه جامع واحد هاي پالايشي جديد در چارچوب تكنولوژي مدرن و بروز براي توليد محصول بر اساس استانداردEURO 05  و كاهش سوخت و ضايعات پالايشگاه و استفاده حداكثري از راندمان حرارتي انجام شده است.

مهندس نامور تصریح کرد: کنسرسیومی از شرکت­های ژاپنی Mitsui و Chiyoda و شرکت دایلیم کره، مطالعات امکانسنجی و انتخاب بهترين الگوی پالایشی براي احداث واحدهاي ارتقاء كيفيت محصولات سنگین را که اصطلاحاً (Upgrading) گفته می شود را انجام داده اند.

از دیگر اقدامات انجام شده در این زمینه تعیین مشاور مدیریت طرح (PMC) براي نظارت بر پروژه بزرگ ارتقاء کیفیت محصولات سنگین پالایشگاه نفت بندرعباس است که وظايف و مسئوليتهاي كارفرما از قبيل بررسي، تاييد، مديريت، كنترل و هماهنگي پروژه براي نظارت بر طرح را بر عهده دارد.

پروژه بازيافت گازهاي مشعل پالايشگاه با هدف بازيافت گازهاي ارسالي به مشعل و استفاده مجدد از آن در سوخت گازي و كاهش مصرف گاز طبيعي و همچنین كاهش ضايعات و كاهش اتلاف فرآورده‌ها در زمان بستن و راه‌اندازي واحدهاي عملياتي, بازيافت آب مقطر خروجي از واحد توليد آب بويلر و بازيافت دي اكسيد كربن خروجي از واحد تصفيه هيدروژن از دیگر پروژه های در دست بررسی و مطالعه در شرکت پالایش نفت بندرعباس است.

با نگاهی به عملکرد شرکت پالایش نفت بندرعباس در دو دهه اخیر نتایج مثبت حاصله از اجرای طرح های متعدد علاوه بر تاثیر در فرآورده های تولیدی به لحاظ کمیت و کیفیت تاثیرات چشمگیری نیز در بخشهای مصرف انرژی و صیانت از محیط زیست داشته است.

پالايشگاههاي نفت، به عنوان تامين‌كننده‌هاي حاملهاي انرژي استراتژيك (سوختهاي مختلف) نقش تعيين كننده‌اي در اقتصاد كشورها ايفا مي نمايند. بديهي است كه براي انجام فرآيند پالايش هم نيازمند مصرف انرژي هستيم به گونه‌اي كه در سال 1394، پالايشگاههاي نفت كشور بالغ بر 239 هزار ميليارد بي تي يو معادل حدود 7/6 ميليارد متر مكعب گاز طبيعي انرژي مصرف کردند كه ارزش انرژي ياد شده در مقياس قيمت هاي جهاني انرژي، رقمي در حدود 980 ميليون دلار است.

در فرآيند پالايش در يك پالايشگاه نفت، تبديل حداكثري خوراك به محصولات نفتي با ارزش همراه با مصرف انرژي حداقل و كمترين ميزان ضايعات مواد نفتي، بهينه‌ترين وضعيت ممكن به شمار مي رود. ضمن اينكه كاهش مصرف سوخت در فرآيند پالايش نفت خام و ميعانات گازي، علاوه بر كاهش هزينه‌هاي انرژي و به تبع آن كاهش قيمت تمام شده فرآورده‌ها، باعث كاهش آلاينده‌هاي زيست محيطي نيز مي گردد.

معمولاً به ازاي پالايش هر 100 بشكه نفت خام، بطور متوسط حدود 5 بشكه آن جهت تامين انرژي مورد استفاده قرار مي گيرد. در پالايشگاه نفت بندرعباس با توجه به طراحي اوليه و اجراي پروژه‌هاي صرفه‌جويي انرژي در چند سال اخير، اين رقم از 18/5 بشكه در سال 1385 به 41/4 بشكه در سال 1395 رسيده است كه در نوع خود كم نظير است و اين به معني صرفه جويي انرژي تقريبي برابر با 830 هزار بشكه نفت خام در سال 1395 و تبديل آن به فرآورده‌هاي با ارزش در مقايسه با سال1386 است. مقدار متوسط اين شاخص براي پالايشگاههاي كشور در سال 1393 معادل2/6 بشکه بوده است.

 

عملكرد سيستم مديريت انرژي در پالايشگاه نفت بندرعباس پس از ممیزی و نظارت های صورت گرفته مورد تاييد قرار گرفت و این پالایشگاه در سال 90 موفق شد گواهينامه استاندارد مديريت انرژي ISO 50001:2011 را به عنوان نخستين پالايشگاه نفت كشور و سومين شركت در مجموعه وزارت نفت دریافت کند و در ممیزی مراقبتی سال 94 و 95 نيز عملكرد سيستم مديريت انرژي تایید شد.

دريافت تنديس برنزي در دومین دوره جايزه ملي مدیریت انرژي، دریافت گواهينامه انطباق معيار مصرف انرژي از سازمان ملي استاندارد ايران و دریافت جایزه مدیریت انرژی از انجمن مدیریت سبز اروپا از دیگر موفقیتهای کسب شده شرکت پالایش نفت بندرعباس در حوزه انرژی است.

در شركت پالايش نفت بندرعباس با تاكيد بر تهعد اين شركت بر حفظ و صيانت از محيط زيست نيز اقدامات ارزشمندی در رابطه با کنترل آلایندگی ها صورت گرفت و ميزان آلايندگي در اين شركت به كمتر از حد استاندارد رسيده است و با مديريت و كنترل ضايعات، پسابها، انرژي، خروجي دودكش ها و پايش هاي مستمر آلاينده هاي آب, خاک و هوا توانسته نام خود را از فهرست شركت هاي آلاينده محيط زيست خارج نمايد.

مجموعه شركت پالایش نفت بندرعباس  با محور قراردادن مفهوم توسعه پايدار بعنوان اصل اساسي جهت ايجاد توازن بين توسعه اقتصادي كشور و حفاظت محيط زيست، نسبت به كنترل اثرات نامطلوب زيست محيطي فعاليتهاي خود در بالاترين سطح ممكن با تعريف برنامه هاي اصلاحي لازم اقدام کرده است به نحوي كه با احداث واحدهاي كيفي سازي در راستاي انطباق محصولات توليدي خود با استانداردهاي روز زيست محيطي و تكميل زنجيره صنعت سبز گام برداشته و ابزارهاي كنترلي پايش آنلاين را جهت كنترل خروجي هاي محيطي در حدود استانداردهاي ابلاغي سازمان محيط زيست اجرائي نموده است.

دریافت تندیس و گواهینامه جایزه جهانی سبز (GLOBAL GREEN AWARD) بعنوان یکی از جوایز معتبر جهانی از انجمن مدیریت فرانسه سال 1393، دریافت جايزه جهاني پروژه سبز از انجمن مديريت سبز ايران و اروپا  در راستای ثبت پروژه افزايش ظرفيت بنزين بعنوان پروژه جهاني سبز، دریافت جايزه جهاني HSE Role modeling از انجمن مديريت سبز اروپا، كسب مقام اول H.S.E در بين شركتهاي پالايشي كشور، كسب لوح تقدیر سبز (سطح 1) در یازدهمين دوره جايزه مديريت سبز ايران نیز بخشی از افتخارات کسب شده پالایشگاه نفت بندرعباس در حوزه محیط زیست است.

رسالت و مسئوليت اصلي شركت پالايش نفت بندرعباس تامين 18 درصد  انرژي و فرآورده هاي نفتي مورد نياز كشور مي باشد. ليكن با درك موضوع مهم مسئوليت هاي اجتماعي (CSR) و به منظور حفظ، مراقبت و كمك به جامعه اي كه در آن فعاليت مي نمايد همكاري و مشاركت با قشرهاي مختلف جامعه را از وظائف غير اقتصادي خود مي داند. در راستاي انجام مسئوليت ها و مشاركت هاي اجتماعي، در سالهاي اخير با حمايت هاي بيدريغ سهامداران، هيئت مديره و مجمع عمومي شركت اقدامات خيرخواهانه و خدا پسندانه اي به منظور همكاري در جهت توسعه و رشد فرهنگي، آموزشي، درماني، ورزشي و معيشتي جامعه همجوار و شهرستان بندرعباس نیز اجرا کرده است.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس با اشاره به اقدامات عملی این شرکت در راستای مسئولیتهای اجتماعی گفت: این شرکت برای پاسخ دهی مناسب به نیازهای جامعه در راستای مسئولیت و مشارکتهای اجتماعی خود، کارگروههایی را برای بررسی محیط داخلی و بیرونی سازمان ایجاد کرده است و این کارگروه ها همزمان با اعلام نیازها و درخواست های جامعه پیرامونی، گزینه های مناسب را برای کمک به جامعه بررسی می کنند.

مهندس نامور افزود: در این راستا در سالهای گذشته این شرکت اقدامات ارزنده ای را انجام داده که نتایج مطلوبی را نیز در پی داشته که در این زمینه می توان به انتقال و جابجایی کامل روستای جمال احمد به مکانی مناسب و غیر آلوده، کمک به ایجاد کمربند سبز شهری بندرعباس، تجهیز آزمایشگاه کنترل کیفیت اداره استاندارد، کمک به صنایع همجوار و مناطق شهری در زمان بروز بحران، کمک به نیازمندان و ایتام منطقه، احداث بناهای عمومی مانند مدرسه و مسجد، خرید و تجهیز بخش سوختگی بیمارستان سوانح و سوختگی اشاره کرد.

کسب استانداردهای بین المللی مدیریتی از دیگر دستاوردهای شرکت پالایش نفت بندرعباس است که در این زمینه می توان به سيستم مديريت كيفيتISO 9001:2015  ، سيستم مديريت زيست محيطي ISO 14001:2015 و HSE/MS ، سيستم مديريت ايمني و بهداشت شغلي 18001:2007 OHSAS ، سيستم مديريت کیفیت و احراز صلاحیت آزمایشگاههای آزمون و کاليبراسيون ISO/IEC 17025:2005 ، سيستم مديريت كيفيت در صنايع نفت،گاز و پتروشيمي ISO TS/29001 ، سيستم مديريت انرژي ISO 50001:2011 ، سيستم مديريت خدمات آموزشيISO 29990:2010 ، گواهينامه استاندارد جدیدISO 26000:2010  در زمینه مسئولیت های اجتماعی و گواهینامه رضایت مشتریISO 10004:2010  اشاره کرد.

كسب عنوان و افتخار ”شركت پيشرو“ در رتبه بندي شركت هاي برتر ايران (IMI-100) در بين 500 شركت برتر از سازمان مديريت صنعتي كشور، دريافت تقديرنامه چهار ستاره تعالي منابع انساني از انجمن مديريت منابع انساني ايران، دريافت تنديس و لوح همايش مسئوليتهاي اجتماعي نفت (CSR)، كسب لوح تقدير از  ششمين جشنواره ملي بهره وري، كسب رتبه اول شركت هاي پالايشي در زمينه عملكرد بهداشت كار/ صنعتي، كسب عنوان واحد نمونه در جشنواره ملي قهرمانان صنعت نفت، دریافت تندیس طلایی تضمین کیفیت و خدمات آزمايشگاهي از طرف مؤسسه ICS GROUP كانادا و كسب عنوان موفق ترين تجربه در مسابقه بين المللي تجربيات موفق توسط شبكه بهينه كاوي ايران و آكادمي توسعه فيليپين از دیگر موفقیتهای شرکت پالایش نفت بندرعباس است.

شركت پالايش نفت بندرعباس با درك اهميت و ضرورت همسويي با اقتصاد مقاومتي مبتني بر توجه توامان به مصالح و منافع ملي كشور و توجه به آرمانها و ماموريت شركت و همچنين حفظ حقوق سهامداران محترم همواره مي كوشد تا با استعانت از خداوند متعال و بهره گيري از همه ظرفيتها و توان خود به عنوان يكي از اركان بسيار مهم توسعه كشور، نقش بسيار مهمي را در شكوفايي اقتصادي، خودكفايي، پيشرفت و بالندگي كشور در عرصه سازندگي ايفا نمايد.

تلاش بی وقفه کارکنان شرکت پالایش نفت بندرعباس  در اجرای کار براساس استاندارد و اعمال نظارت دقیق و کنترل های مستمر و ضروری، مراعات اصول و الزامات بهداشت، ایمنی و محیط زیست و اتخاذ روشهای پیش بینی و پیشگیرانه جهت کاهش و حذف زمینه های بروز حوادث به منظور حفظ سرمایه های ارزشمند و عظیم نیروی انسانی و حفاظت از دستگاهها و تجهیزات در همه شئون و حوزه های کاری این مجموعه منتج به دستاوردهای بسیار ارزشمند و قابل تحسین گردیده و همچنان راه شرکت را در مسیر دستیابی به توسعه پایدار، تعالی و سرآمدی و حفظ جایگاه برتر در عرصه تولید مستمر و ارتقاء کیفیت فرآورده های نفتی هموار نموده و توانمندی های شرکت را بیش از پیش آشکار نموده است.

شرکت پالایش نفت بندرعباس به فضل پروردگار متعال و با بهره مندی از حضور مؤثر و پر شور نیروهای مستعد و پرتلاش و روحیه ایثار و از خود گذشتگی توانسته است نقش اساسی و جایگاه راهبردی خود را در صنعت پالایش و اقتصاد کشور ایفا نموده و ضمن تضمین استمرار عملیات تولید فرآورده های نفتی مورد نیاز کشور و صیانت از آن با بهره برداری از پروژه های متعدد در حوزه های عملیات و پشتیبانی و توسعه زیر ساخت ها  پایه های اقتصاد مقاومتی را بعنوان رکن اصلی و راهبردی شرکت پایه ریزی نماید.

موفقیتهای پی در پی شرکت در رتبه بندی شرکتهای برتر کشور و کسب افتخارات گوناگون و جوایز ملی مرهون الطاف الهی و همت و اراده خلل ناپذیر مجموعه همکاران ساعی، سخت کوش و خدوم  شرکت پالایش نفت بندرعباس است.

 

منبع: روابط عمومی پالایشگاه بندرعباس

امتیاز به خبر :

عکسهای مرتبط

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.