دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایی شرکتهای صنعت پالایش نفت گفت: برای تمام شدن مسابقه بین تولیدکننده و مصرف کننده بنزین، باید در کنار افزایش تولید بنزین، کارخانههای تولید کننده خودرو نیز به دنبال کیفیسازی باشند.
ناصر عاشوری، درباره مصرف بنزین به خبرنگار شانا گفت: در سه ماه نخست امسال، مصرف بنزین به حدود ۸۰ میلیون لیتر رسید که این مقدار تا پایان امسال به ۹۶ میلیون لیتر افزایش مییابد و در کنار این موضوع، ایران با توانمندی شرکتهای پالایشی و تزریق نقدینگی، در تولید بنزین خودکفا خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه پالایشگاهها باید ازسوی دولت و مجلس حمایت شوند، تصریح کرد: در شرکتهای پالایشی حتی یک مهندس خارجی فعالیت نمیکند و در صورتی که دولت برای سرمایهگذاری در طرحهای مهم و زیست محیطی پالایشگاهها حضوری حمایتگر داشته باشد، عملکرد این شرکتها نیز با سوددهی بیشتری همراه میشود و به عنوان یک بنگاه اقتصادی، میتوانند اشتغال را در کشور پایدار نگه دارند و در جهت ارتقای کیفی محصولاتی مانند بنزین گام بردارند.
دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی شرکتهای صنعت پالایش نفت درباره هدف و فعالیتهای این انجمن توضیح داد: انجمن صنفی کارفرمایی شرکتهای صنعت پالایش نفت با هدف حمایت از صنعت پالایش نفت کشور، در حوزههای اجرایی، قانونگذاری و... تشکیل شده است.
وی افزود: حمایت از صنعت پالایش نفت کشور با تکیه بر توانمندیهای داخلی و کوشش برای جلوگیری از رقابتهای ناسالم، فعالیت در جهت بهبود کیفی تولیدات پالایشگاهها و واحدهای تابع صنعت پالایش کشور در کنار معرفی صنایع پالایش و توانمندیهای موجود به بازار مصرف داخلی و خارجی، اجرا کردن سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی در صنعت پالایش نفت، پیگیری حقوق شرکتهای پالایشی از طریق مراجع قانونی و شفافسازی فضای کسبوکار در صنعت پالایش از جمله برنامههای انجمن محسوب میشود.
دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش، درباره خواستههای این انجمن اظهار کرد: اصلاح بعضی از قوانین به منظور سرپا ماندن پالایشگاههای بخش خصوصی و دولتی و روزآمد کردن در زمینه فعالیت تولیدی آنها و همچنین قرار گرفتن تسهیلات ویژه و ارزان قیمت در اختیار پالایشگاهها به منظور رونق فرآیند طرحهای توسعهای و ایجاد پالایشگاههای جدید، از جمله درخواستهای این انجمن صنفی است.
بنابر این گزارش ، انجمن صنفی کارفرمایی شرکتهای صنعت پالایش نفت در جهت اجرای ماده ۱۳۱ قانون کار جمهوری اسلامی ایران و آییننامه انجمن صنفی و کانونهای مربوطه به منظور حفظ حقوق و منافع مشروع و قانونی و بهبود وضعیت اقتصادی این صنعت که خود حافظ منافع سهامداران، جامعه و مصرفکنندگان است، در سال ۹۲ با حضور شرکتهای پالایشی خصوصی تهران، تبریز، اصفهان، بندرعباس، شیراز و لاوان تشکیل شد و در سال ۹۶ نیز پالایشگاههای کرمانشاه و ستاره خلیج فارس به عضویت جدید این انجمن درآمدند.
هفت عضو انجمن حدود ۸۰ درصد از سهم تولید داخلی کشور شامل محصولات نفتی از قبیل گاز مایع، بنزین، نفت سفید، نفت گاز، نفت کوره، قیر، گوگرد، سوخت هواپیما، سوخت جت و محصولات ویژه را برعهده دارند.