سخنگوی دولت گفت: یک ریال از درآمد حاصل از اصلاح قیمت بنزین به بودجه جاری کشور یا تملک دارایی تعلق نمیگیرد، بلکه به طرح حمایت معیشتی از ۱۸ میلیون خانوار کمدرآمد اختصاص مییابد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت به نقل از شانا ، علی ربیعی در جمع خبرنگاران درباره اجرای طرح اصلاح قیمت و سهمیهبندی بنزین و بسته حمایت دولت از خانوارهای کمدرآمد، اظهار کرد: قرار شد از همه درآمدهای حاصل از طرح اصلاح قیمت بنزین به ۱۸ میلیون خانوار کمک کنیم.
وی افزود: در دولت تصمیم گرفتیم این درآمد حتی اگر یک ریال هم باشد به بودجه جاری کشور یا تملک دارایی نرود که این موضوع تصمیمی درست برای اصلاح ساختار بودجه است.
آثار اصلاح قیمت بنزین در میانمدت مشخص میشود
سخنگوی دولت تصریح کرد: سالها اقتصاددانان درباره یارانههای پنهان صحبت میکردند، البته برخی درباره زمان اجرای آن دیدگاههایی دارند، سرانجام اصلاح ساختار سخت و دردناک است، اما آثار مثبت آن در میانمدت مشخص میشود.
ربیعی یادآور شد: تلاش کردیم با تصمیمگیری درست، این اصلاحات در زندگی مردم اثر منفی نگذارد و با اجرای این طرح اصلاح ساختار انجام شود و درآمد حاصل از آن به معیشت ۶۰ میلیون نفر از طبقات متوسط رو به پایین جامعه کمک شود.
وضع خانوارهایی را که شامل حمایت معیشتی نشدند بازبینی میکنیم
سخنگوی دولت همچنین گفت: دولت همچنین وضع افراد و خانوادههایی را که از پوشش طرح حمایت دولت بیرون ماندند بررسی و تلاش میکند به مجموعه طرح حمایت اضافه شوند؛ جای هیچ نگرانی نیست، همه افرادی که حتی از همین امروز اضافه شوند پول آنها ذخیره میشود.
ربیعی افزود: با اجرای طرح اصلاح قیمت بنزین از طرفی تلاش کردیم هم اصلاح ساختار انجام دهیم و هم از قاچاق سوخت جلوگیری کنیم و در مصرف سوخت نیز صرفهجویی شود و از طرف دیگر پول حاصل از آن را به طرح حمایت معیشتی از مردم سوق دادیم تا در دوران تحریم از اقشار کم درآمد حمایت کنیم.
وی تاکید کرد: در کنار اجرای این طرحها، تورم را نیز کنترل میکنیم، پیشبینیهای لازم انجام شده است، افزایش قیمت حمل و نقل و کرایه تاکسی و تاکسی اینترنتی نخواهیم داشت و بخشهایی را که نگرانی افزایش قیمت در آن وجود داردکنترل خواهیم کرد.
به گزارش شانا، طبق مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران سه قوه، سهمیهبندی بنزین برای همه وسایل نقلیه بنزینسوز از بامداد روز جمعه (۲۴ آبانماه) آغاز شد.