پروژه ساخت شش دستگاه مخزن ذخیره سازی فرآورده های نفتی همراه با تاسیسات مربوطه در شرکت پالایش نفت بندرعباس با تلاش متخصصان این شرکت با پیشرفت 90 درصدی به مراحل پایانی خود نزدیک می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت پالایش نفت بندرعباس؛ عملیات ساخت مخازن ذخیره سازی جدید در این شرکت به منظور افزایش ذخیره سازی بنزین و نفت گاز و در راستای استراتژی، خط مشی، ماموریت و چشم انداز پالایشگاه از اردیبهشت ماه سال 1399 آغاز گردید.
مدیر مهندسی و ساختمان شرکت پالایش نفت بندرعباس گفت: با تلاش ها و پیگیری های صورت گرفته و اجرای پروژه مطابق با برنامه ریزی انجام شده، عملیات اجرایی ساخت شش مخزن ذخیره سازی جدید همراه با تاسیسات مربوطه نظیر لوله کشی، ساختمان سازی، کابل کشی و تجهیزات برقی و ابزاردقیقی و شبکه های حفاظت کاتدیک به پیشرفت 90 درصد رسیده است.
مهندس فضلی افزود: این پروژه بخشی از مخازن طرح بزرگ احداث واحدهای پروژه ارتقای کیفیت محصولات سنگین پالایشگاه نفت بندرعباس نیز می باشد که علاوه بر افزایش ظرفیت ذخیره سازی، موجب تحقق برنامه تولید، افزایش توان تاب آوری پالایشگاه و کاهش ریسک عملیات تولید می شود.
وی بیان داشت: عملیات اجرایی در چند بخش با برنامه ریزی در حال اجرا است بطوریکه هم اکنون رنگ آمیزی نهایی در چهار مخزن نفت گاز در حال اجرا است و رنگ آمیزی مخازن A و B بنزین نیز به پایان رسیده است و در بخش لوله کشی نیز لوله کشی های رو زمینی و عایق کاری لوله ها در همه سایزها به پایان رسیده و درحال هیدروتست می باشند و در بخش لوله کشی زیر زمینی نیز شبکه آب آتش نشانی تکمیل گردیده است.
مدیر مهندسی و ساختمان شرکت پالایش نفت بندرعباس گفت: عملیات مکانیکال مخازن شامل نصب و تست مخازن نیز بطور کامل به پایان رسیده است و عمده کارهای باقیمانده در بخش ابزار دقیق و کنترل و همچنین بخش الکتریکال است که با تلاش متخصصان مطابق برنامه در حال انجام است.
مهندس فضلی در ادامه افزود: برای اجرای این پروژه از 5000 هزار تن ورق استفاده شده است و علاوه بر آن در این پروژه 65 هزار متر مکعب عملیات خاکبرداری و خاکریزی، 13 هزار تن بتن ریزی، 300 هزار اینچ متر لوله کشی به طول 25 کیلومتر، 10 هزار متر عایقکاری لوله کشی مخازن، آماده سازی سطوح فلزی و رنگ آمیزی مخازن بالغ بر 200 هزار متر مربع، 29 کیلومتر کابل کشی برق به همراه نصب تجهیزات برق، 36 کیلومتر کابل کشی ابزاردقیق، احداث 3 کیلومتر جاده و 800 متر مربع ساختمان Sub Station و Operating Room نیز اجرا شد.
وی تصریح کرد: با تلاش متخصصان و همه کارکنانی که در این پروژه مهم ملی در حال فعالیت هستند، با وجود برخی مشکلات که خارج از برنامه به لحاظ افزایش حجم کاری و همچنین شیوع بیماری کرونا و تاثیر آن بر سرعت اجرای کار بوجود آمد، با همفکری، اتحاد و استفاده از حداکثر ظرفیت و توان و حمایتهای مدیریتی شرکت پالایش نفت بندرعباس و عملکرد مناسب پیمانکار، پروژه مطابق برنامه و استانداردهای تعریف شده اجرا می شود و با همت متخصصان، کارکنان و کارگران سخت کوش شاغل در پروژه و حمایت ادارات پشتیبان کارفرما ، بزودی شاهد بهره برداری کامل از این پروژه ملی و مهم در حوزه تولید و توسعه پالایشگاه بندرعباس خواهیم بود.